Websitemiz, size daha iyi bir hizmet sunabilmemiz için çerezler (tanımlama bilgisi) kullanmaktadır. Websitemizi kullanmaya devam ederek, çerezlerin kullanılmasını kabul etmektesiniz.

OTLU ZEYTİNYAĞLI BUZ KÜPLERİ

Yaz salatalarının o tazelik kokan soslarını, yeşilliklerini kışın en soğuk günlerinde de sofrasında, yemeklerinde, salatalarında bulundurmayı kim istemez… O zaman bu pratik tarifimizi çok seveceksiniz!
Bildiğiniz gibi, sebze ve yeşillikleri dondurmak, tazeliklerini ve besin değerlerini büyük ölçüde saklamalarını sağlar. Bu tarifimizde de aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

  • Taze kekik, biberiye, nane, fesleğen gibi bitkileri buz kalıplarına yerleştirin.
  • Üzerlerine buz kalıbı dolana kadar zeytinyağı ekleyin.
  • Hotpoint Derin Dondurucunuza yerleştirin.
  • Donmuş otlu zeytinyağlı küplerinizi hazırladığınız salatalara, zeytinyağlı sebze yemeklerine, hatta et yemeklerine birer ikişer küp koyarak lezzet ustası olun.