ANKASTRE FIRINLAR
F083211
FK1041L.20 X/HA (EE)
FK1041L.20 X/HA (EE)

FK1041L.20 X/HA (EE)

Devamını Oku

Temel Özellikler
Fırın tipi:
   
Type and performance
Fırın tipi : FEATURE_15-TipoForno_VALUE_Multifunzione
Cavity number : 1.0
Enerjİ verİmlİlİğİ sinifi - Ana Fırın : A+
Elektrik gücü (Watt) : 2800
Çekilen azami akım (A) : 12.0
Heat Source : Electric
SERİ : Experience
Renk : Inox
Kapak Tipi : FEATURE_15-ESPorta_VALUE_Steel
Main cavity type : FEATURE_15-Matforno_VALUE_Enamelled
Oven dimensions
Ağırlık (Kg) : 34.0
Hob controls
Control type : Dokunmaktik Kontrol
Function display
Cooking functions main cavity
Oven Cleaning : Manuel
Poğaça
Accessoires
Piliç çevirme şişi
Fırın raf tipi
Halojen (25 W)
Standart
1 normal tepsi
2 ızgara
Safety device
Çocuk Kilidi
Teğetsel soğuk hava dolaşımı : Evet
Fırın Kapak Camları : 3
ANKASTRE FIRINLARTeleskopik raylar
Teleskopik raylar

Kolayca yerinden çıkarılarak bulaşık makinesinde yıkanabilen teleskopik raylar pişirme işlemini kolaylaştırır. Yeni yağ toplama tepsileri fırın tepsilerinden iki kat daha fazla yağ toplayabilir.

ANKASTRE FIRINLARDokunmatik kontrol
Dokunmatik kontrol

Yeni Hotpoint ankastre fırınlar özel dokunmatik kontrol sistemi sayesinde kontrol mekanizmasını hızlı bir şekilde devreye sokar. Bu sistem ile çok rahat bir şekilde fırında program seçimi yapılıp pişirim işlemi kontrol edilebilir. İstediğiniz tarifi mükemmel ve zahmetsiz bir şekilde uygulamak için tek yapmanız gereken fırının üzerindeki kolayca anlaşılabilen sembollere dokunmak. Kendini sadeliğe adamış yenilikçi teknolojiden yararlanın.

ANKASTRE FIRINLAREt programı
Et programı

Et programı ile her türlü et ideal şekilde pişirilebilir. Bu pişirimlerin üç aşaması vardır: Et kızartılıp dışı koyu bir kıvama getirilir, iç kısmı pişirilir ve yumuşatılır. Özellikle son aşama olan yumuşatma aşamasında ısı ile hava birlikte verilirek etin fazla kuru olması engellenir. Ayrıca et programında pişirme seviyesini de kullanıcının seçmesi mümkündür. Damak zevkine göre et iyi pişmiş, orta ya da az pişmiş kıvamda pişirilebilir.

ANKASTRE FIRINLARDüşük isıda pişirme
Düşük isıda pişirme

Düşük Isı fonksiyonu sayesinde yiyeceklerin besin değerleri korunarak daha yumuşak bir kıvamda pişmesi sağlanır. Mevcut programlar: 40° Buz çözme, Hamur ve Mayalama; 65° Isıtma, Kurutma; 90° düşük ısıda hızlı pişirim